Entrades Més Llegides

Publicat per: Àlex dilluns, de novembre 12, 2007

Bé senyors, doncs aquí començo el meu bloc jo també. Suposo que serà el que utilitzaré a partir d'ara o no ho sé, de moment creat està :P Tenia curiositat per saber si era gaire diferent el funcionament del de l'space però és molt semblant.
Dit això, us explicaré com afegir un vídeo pels que no ho sabeu que sou uns quants ;P. És molt senzill, abans de res copieu el codi que apareix en la pàgina del vídeo de Youtube que vulgueu posar, està a la dreta ón hi posa embed. tot seguit aneu a la vostra entrada i enlloc d'estar a mode d'edició en Redactar canvieu a Edición de HTML i allà enganxeu el codi. Així de fàcil!

Per cert no us perdeu per res del mon aquest vídeo és boníssim! A molts potser no us treu la son Daft Punk, a mi sí! Però fora apreciacions musicals mireu-lo sencer! Al principi sembla una "txorrada" però quan porti un minutet o així ja començareu a entendre perquè ho dic... Només dic una cosa... qui em sàpiga fer el que fa aquesta noia amb les mans li pago un sopar :P


Sembla mentida el que un es pot trobar mirant videoclips pel Youtube, aquí en va un altre exemple de la mateixa cançó... una noia que no es mou gens malament :)


PD: Al proper post hi explicaré com afegir una cançó... no sé si caldria perquè es fa exactament com amb el vídeo. A cuidar-se!

{ 1 comentaris real·litzats }

  1. Ehhhhhhhhhhhhhhhhh!!!! Benvingut al món dels bloggers!!!!! Veig que la primera entrada és un toc d'atenció per als maldestres com jo... Ja pensava que això de posar vídeos havia de ser fàcil, però sóc una mica novatilla en llenguatge html.... (i això que el blog ja té dos anys, uf).

    Res, benvingut!!!!!!

    Per cert, com s'ho curra la gent fent vídeos casolans......

    Petonets

    ResponElimina

- Copyright © My Territorial Pissings - Plantilla modificada per -[Àlex]- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -